הדברה למפעלים הוא שירות שמאד מומלץ לדעת כיצד לבחור כנדרש. בדומה למבנים אחרים, מפעלים אחרי החורף עשויים בהחלט להינזק באיטום וזה עלול להוביל ללא מעט מזיקים ומכרסמים במקומות שלא הייתם רוצים לפגוש אותם, בפס הייצור, בחדרי ההנהלה, בשירותים ובמטבח. על מנת למנוע את הדרמה, מומלץ כעבור כל מערכה גשומה להזמין מדביר ומרסס לביקורת. כיצד יש לבחור את החברה? במאמר שלפניכם אנו מספקים את כל הטיפים שתצטרכו על מנת לבחור אותה כנדרש.
טיפ מס’ 1 – בחרו את החברה על סמך המלצות מקולגות
בעלי מפעלים אחרים שהתנסו בהדברה בעבר יוכלו לייעץ לכם על חברות הדברה לתעשייה אשר מומלץ לעבוד עמן. חברות אלו מספקות את כל המענה, בדיקת מכסי ביוב ומשאבות טבולות, מעבר על ארונות המטבח, האחסון ופסי הייצור, זיהוי קנים של מזיקים או מחילות מכרסמים, והדברתן באמצעות חומרי רעל להמתה. חשוב לבחור את החברה על סמך המלצות מעשיות על פי עדויותיהם של הממליצים.
טיפ מס’ 2 – חשוב להגביל את עבודתכם רק לחברות שהוכשרו על ידי משרד החקלאות
ישנם לא מעט מיזמים ירוקים המקבלים אישור מהמשרד להגנת הסביבה להפיץ חומרי הרחקה ירוקים. זו לא הדברה, אלא רק פתרון זמני. הדברה של ממש ניתן להשיג רק אצל חברות הדברה למפעלים אשר קיבלו את האישור שלהן ממשרד החקלאות. הכשרה כזו תאפשר להן להדביר ביעילות ולהגיע לפתרונות העוצמתיים ביותר להכחדת המזיקים והמכרסמים מאזור העבודה שלכם.
טיפ מס’ 3 – בקשו מהחברה לוח זמנים לביצוע העבודה
קביעת תאריך לכשעצמה אינה חשובה כמו התראה מראש מה אתם צריכים לעשות ביום שלו: מה לפנות מהמטבחים ומה מחדרי העבודה על מנת לחסוך חזרה לפריטי מזון רעיל שנספג בחומרי הדברה. חשוב להיערך לפינוי כל חדרי המזון והמטבחים ולהחזיר אותם למפעל רק כאשר הוא מחוטא לחלוטין מחומרי ההדברה, מספר שעות לאחר שהיא הסתיימה.
טיפ מס’ 4 – דרשו תעודת אחריות כתובה המודבקת על המקרר או המזווה במפעל
בדרך זו תוכלו לדעת באלו חומרי הדברה השתמשו המדבירים בתאריך הנקוב. כך, כאשר תצטרכו להזמין חברת הדברה אחרת היא תוכל לבדוק מה עשתה קודמתה ולהמשיך מקו זה, כשהיא מכירה היטב את היסטוריית ההדברה בחברה שלכם.